Gaziantepspor'da goller mücadelesinde Traore, golcü Cenk’i yakalamak üzere.. Ofans yönü fazla olan Traore’nin, santrfor Cenk ile arasında tek gol kaldı. 8 gollü Cenk’e karşılık, Traore 7 golle arkadaşının tahtına göz koydu.

Kilit maçlarda sahne alan ve takımına önemli galibiyetler getiren goller atan Traore’nin performansı hem teknik adamları hem de yönetimi memnun ediyor. Traore son olarak Karabük’te sahneye çıkıp golünü atınca, Gaziantepspor zorlu maçtan 3 puanla ayrıldı ve puanını 29’a yükseltti.

Burkina Faso’lu futbolcu orta saha oyuncusu olmasına rağmen gol noktalarını iyi koklaması ve etkili vuruşlarıyla taktımına bu zamana kadar 7 gol kazandırması dikkat çekti. 26 yaşındaki Traore’nin ilk dönemlerinde etkili olmayışı yüzünden teknik adamlar ve yönetimin kafası karışmıştı. Hatta kulüpten arılması gündeme gelmişti. Ancak daha sonra dönüş yaparak, tekrar kırmızı siyahlı formayı giymeye başlayınca, ilk geldiği günlerden eser kalmadı.

7 GOL ATTI

Burkina Faso’lu futbolcunun Gaziantepspor’a geri dönmesiyle birlikte sergilediği performans, orta sahaya canlılık getirirken, gol bölgelerindeki iş bitiriciliği de takıma büyük katkı sağladı. Golü iyi koklayan ve rakip defans ile kalecilerin korkulu rüyası olmaya başlayan Traore’nin bu formu Gaziantepspor’a önemli katkı sağladı.

CENK’İ YAKALAMASINA 1 GOL KALDI

Karabük maçında takımına çok önemli bir galibiyet kazandıran Traore 8 gollü Cenk Tosun'u yakalamasına 1 gol kaldı. Şimdiye kadar 7 kez fileleri havalandıran Traore 4 golünü ise deplasmanda kaydetti. Kritik maçlarda golleri atan başarılı futbolcu Kayserispor maçında da golünü atmak istiyor.

TRAORE KİMLERE GOL ATTI

Karabük (Deplasman)

Antalyaspor (Deplasman)

Trabzonspor

Gençlerbirliği (2)(Deplasman)

Torku Konyaspor (2)

CENK’İN GOLLERİ

Akhisar

Kayseri Erciyes

Trabzonspor(2)

Sanica Boru Elazığspor

Torku Konya

Kardemir Karabük

Çaykur Rize