PTT birinci liginin ikinci yarısında kadrosunu güçlendirmek adına yapılan transfer çalışmalarının sonuna gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, noktayı koymak üzere.

İlk yarının sona ermesinin ardından kadrosundan birçok futbolcuyu gönderen mavi – beyazlılar, yerlerine takviye yaparak kamp çalışmalarına devam ediyor.

Ara transfer döneminde kadrosunu Ali Tandoğan, Turgay Bahadır, Mahmut Temur, Alanzinho, Yasin Ozan ve Umut Sönmez'i kadrolarına dâhil temsilcimiz, teknik direktör Hakan Kutlu’nun istemesi durumunda bir oyuncuyu daha renklerine bağlayacak.

KALİTELERİ TARTIŞILMAZ

Sezonun ilk yarısının tamamlanmasının ardından teknik ekip ile kadrodan ayrılacak ve gelecek futbolcular hakkında istişare yaptıklarını aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbol şube sorumlusu Mehmet Salih Öztürk, “Ara transfer döneminde aramıza 6 futbolcuyu dahil ettik. Gelen arkadaşlarımızın kişiliklerinin yanı sıra oyunculuk kaliteleri asla tartışılmaz. Kulübümüze yakışır ve bizi en iyi seviyelere taşıyabilecek futbolcularla anlaştık. Arkadaşlarımızın yeteneklerini tek tek anlatmaya gerek yok zaten hepsi de Türk futbolunda kendilerini ispatlamış oyuncular. Kampın genel durumunu gözden geçirecek olan teknik direktörümüz Hakan Kutlu, gerek gördüğü takdirde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak yine takviyeler yapacağız. Ama şu anda ki durum transferi tamamladık gibi duruyor. Gaziantepli futbol severlere ligin ikinci yarısında daha kaliteli ve göze hoş gelen bir takım izlettireceğiz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU