Kaptan Elyasa Süme, Gaziantepspor'un yeni sezon öncesi eylem ve hedeflerine ilişkin de görüşlerini dile getirerek, yapılacak nokta transferlerle Avrupa kupalarına katılabilecek bir takım olmak istediklerini söyledi.

Genç bir takım olduklarını ve geçen sene yapılan çalışmalar neticesinde takım iskeletinin oluşturulduğunu savunan deneyimli futbolcu, şunları kaydetti: "Yönetim ve teknik heyetimiz transfer konusunda ince eleyip sık dokuyorlar. Gerçekten nokta transferler yapacaklar. Bu nokta transferlerle bu sene önceki yıllardan daha çok top oynayan, atağa çıkan bir takım olmak istiyoruz. Transferler tamamlandıktan sonra hedefi de belirleyeceğiz. Avrupa kupalarına katılabilmek için ligin üst sıralarını kovalamak istiyoruz."

ÜLKENİN REKLAMI OLACAK

Bu sırada bazı kulüplerin "yıldız" diye tabir edilen futbolcuları bünyelerine kazandırmaya çalıştığını ifade eden Elyasa, transfer gündemini de bunların meşgul ettiğini vurguladı.

Bu yıl yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükselen Antalyaspor'un Eto'o'yu, Fenerbahçe'nin ise Nani gibi dünya çapında bilinen oyuncuları kadrosuna kattığını hatırlatan Elyasa Süme, şöyle konuştu: "Takımlarına katkılarını maçlarda göreceğiz ama kesinlikle ülkemizin reklamı olacak çünkü bu isimler dünyanın tanıdığı futbolcular. Bu yüzden yıldız futbolcular ülkemizin tanıtımına katkı sağlar. Kalite ve takıma yansımasını lig başlayınca göreceğiz. Takımlarına ve lige katkılarıyla ilgili şimdiden bir şey söylemek bence hata olur. Türkiye'nin tanıtımı açısından gerçekten büyük bir fırsat. Neticede isim yapmış oyuncular. Takımlarına ve ligimize katkılarını olsun isterim ama ne kadar yarar sağlayacaklarını hep birlikte sezon başlayınca maçlarda göreceğiz."