Kulübün içinde bulunduğu darboğazdan kurtulması adına yoğun mesai harcadıklarını kaydeden Durmaz, çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

DESTEK İSTİYORUZ

Çok konuşmaktan ziyade icraat yapmaya çalıştıklarını söyleyen Gaziantepspor kulüp başkanı Huzeyfe Durmaz, “Konuşarak değil, icraat yaparak taraftarlarımızın karşısına çıkmaya çalışıyoruz. Biz göreve gelmezden önce tesiste elektrik, su ve doğalgaz kesilmişti. Takım antrenmana çıkamıyordu, yemekler çıkmıyordu. Takımın deplasmanlara gidecek durumu yoktu. Böyle bir ortamda kulübe geldik. Kulübe her gün haciz geliyordu ve biz bunlarla uğraştık. Biz göreve geldik bu sorunları çözdük. Artık tesiste her şey normale dönmüş durumda ve burada artık huzur var. Bu kadar borca ve zorluklara rağmen bu takımla sahaya çıkabiliyorsak, ben bunu bile başarı olarak görüyorum. Deplasman masraflarımızı kendimiz karşılıyoruz, sadece Adana deplasmanını bir iş adamımız karşıladı ve onu da sitemizden duyurarak kendisine teşekkür ettik. Gaziantepspor'u seviyoruz. Gaziantepspor yaşasın diyen tüm iş adamlarımızdan destek istiyoruz. Bu takım şehrin takımıdır ve bir dünya markasıdır. Manevi destekleri bile bizim için çok önemlidir” dedi.

VALİMİZE GÜVENİYORUZ

Gaziantep valisi Ali Yerlikaya’nın şehir için çok önemli ve güzel işler yaptığını söyleyen Durmaz “Valimizle görüşerek neler yaptığımızı ve bize ne gibi destek olunması gerektiğini de anlattım. Gaziantepspor bu şehrin markası ve bir dünya markasıdır. Valimizin Gaziantepspor'la ilgili gereken hassasiyeti göstereceğine inanıyorum ve bu konuda hiç bir şüphem yoktur” dedi.

TARAFTARLARIMIZ STADA GELSİN

İçinde bulundukları zor durumda en çok taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu aktaran Durmaz, “Genç bir kadro ile mücadele ediyoruz. Bu çocukların desteğe, ilgiye ihtiyacı var. Geçmişle alakalı küskünlükleri bırakıp bu takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Gaziantepspor yaşasın istiyorsak, bu desteği tribüne gelerek göstermek gerekiyor. Ben taraftarlarımızdan manevi destek bekliyorum. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Biz açık ve net olacağız” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU