İkinci etap kamp çalışmalarını Avusturya’nın Seefeld kasabasında sürdüren Gaziantepspor’da teknik direktör Mutlu Topçu, bu sezon hücumu düşünen bir takım olacaklarını belirtti.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, kamp sürecini çok iyi geçirdiklerini belirterek, "Bu sene geçen seneden daha çok üstüne koymak istiyoruz" dedi.

İYİ OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Gelecek sezon çalışmaları için Avusturya'ya giden Gaziantepspor'da teknik direktör Mutlu Topçu kamp sürecini ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni sezon çalışmalarına 3 Temmuz'da Antep'te başladıklarını ve devamı için Avusturya'ya geldiklerini belirten Topçu, "Burada çok yoğun programımız var. İki tane maç yaptık, iki tane daha maç yapacağız. Belki bir maç yapmayı daha düşünüyoruz. Gelecek olan oyuncuların aramıza katılmasıyla daha iyi olacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

BİRKAÇ OYUNCU KATILACAK

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Topçu, "Transfer olacaktır. Transfer yapmak kolay değil. Kadromuzu güçlendirmek için elimizden geldiğince başkanımızla çalışıyoruz. Dolasıyla aramıza birkaç tane oyuncu katılacaktır" ifadelerini kulandı.

ZEVK VERMEK İSTİYORUZ

Bu sene Gaziantepspor olarak hedeflerinin daha üst sıralar olduğunu vurgulayan Mutlu Topçu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Gaziantepspor, geçen seneyi 40 puan ile 10. sırada bitirdi. Bu sene daha çok üstüne koymak istiyoruz. Hem futbol anlamında hem puan anlamında daha iyi yerlere layık bir kulüp çünkü. Özellikle futbol oynamaya çalışıyoruz. Bunu futbolcu arkadaşlarımıza da söylüyoruz. Oynadıkları futboldan zevk almalarını istiyoruz. Seyirciye de zevk vermek istiyoruz. Çok daha topa sahip olan çok daha hücumu düşünen bir takım oluşturacağız."