Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da izleme komitesinin tespit ettiği futbolculara imzalar birer birer atılmaya başlandı.

Dış transferde şu ana kadar dört futbolcuya imza attıran mavi – beyazlı ekipte kulüp başkanı Osman Toprak, bu sezon genç, dinamik ve futbol zevki veren bir takım oluşturacaklarını söyledi.

İMZALARI ATIYORUZ

Geçen sezon içerisinde izleme ekiplerinin oluştuğunu söyleyen Gaziantep Büyükşeihr Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Onların tespit etmiş oldukları futbolcuları sportif direktörümüz ve Hakan hocamızla istişare edip bunların içerisinde ki son kararlar verildikten sonra arkadaşlarımızı buraya davet ettik kendileriyle görüştük ve mutabakat sağlamış olduğumuz oyuncularla imzaları atıyoruz” dedi.

DAHA DİNAMİK EKİP OLACAĞIZ

Pazartesi gününden itibaren kamp çalışmalarının startının verileceğini kaydeden Toprak, “Futbolcularımızla alakalı eksik noktaları tamamlayıp tam kadro kampa katılmak istiyoruz. Özellikle bu sezon da genç, dinamik, seyir zevki verebilecek futbolcu kardeşlerimizi kadromuza katmak için gayret sarf ettik. Gelecek sezon Gaziantepli futbol severler daha hareketli ve daha dinamik bir Büyükşehir Belediyespor görecekler. Ben transfer komitesinde emeği geçen arkadaşlarımıza ve hocamıza anlayışlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

TAKIMIN ÇATISI OLUŞTU

Dış transferde eksik olan mevkilere takviyeler yapmaya devam edeceklerini aktaran Toprak, “Bir yabancı futbolcu ile daha anlaşmak istiyoruz. Bazı futbolcuları değerlendiriyoruz. Bunun yanı sıra hali hazırda sözleşmesi devam eden futbolcularımız var. Takımımızın çatısı geçen sezonun ikinci yarısında yapmış olduğumuz transferlerle oluşmuştu. Alt yapıdan da kadromuza katmış olduğumuz futbolcularımızdan da bu sezon faydalanacağız” şeklinde konuştu.MUHARREM TÜRKOĞLU