Yaptığı transferlerle PTT birinci ligin gündemini meşgul eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’a takviyeler devam edecek.

Bu zamana kadar başta teknik direktör Nurullah Sağlam olmak üzere bir çok flaş ismi kadrosuna dahil eden mavi – beyazlı ekipte kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir transfere noktayı koymadıklarını söyledi.

Takımın şu andaki durumunun kendileri açısından sevindirici olduğunu aktaran Gözegir, ilk defa bir araya gelen oyuncuları transfer ettiklerini onları da toparlamak adına zamana ihtiyaçları olduğunu belirtti.

SIKI ÇALIŞIYORLAR

Teknik ekibin ve futbolcuların sezon öncesi sıkı bir çalışma evresinden geçtiğini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Berlediyespor kulüp başkanı Abdulkadir Gözegir, “Bu takım önümüzdeki günlerde istediğimiz seviyeye geleceğini düşünüyorum. Takımı daha iyi ve kaliteli hale getirmek adına transfer sezonu kapanıncaya kadar yeni oyuncularla görüşmeye devam edeceğiz. Bizim takımda transfer sezonu bitmeden transfer bitmez. Bizde de öyle bir felsefe var. Şu anda eksikliklerimizi görmeye çalışıyoruz. Teknik kadromuz bu konuda çalışıyor. Tahmin ediyorum, önümüzdeki günlerde eksikliklerin tespit edildiği mevkiimiz olursa belki 1-2 transfer daha yapabiliriz” dedi..

RENKLİ SEZON OLACAK

Takıma yaptığı futbolcuların kendi bölgelerinde yıldız oyuncular olduğuna değinen Gözegir, “Transfer ettiğimiz oyuncular takıma ve istediğimiz vasıflara uygun futbolcular. Bu sezon PTT birinci lig neredeyse süper lig ayarında bir seviyeye geldi. Bizde buna göre hedefimizi belirledik. Sezona hazırlanırken aslında her takım gibi hedef koyuyoruz. Amacımız, ipi göğüslemek ve bu ligde başarılı olmak. Sonuçta burası Süper Lig'den daha zor çünkü hedef yapmak isteyen takım sayısı daha fazla. Böyle olunca lige kalite geliyor. Ligin diğer takımlarına bakıyorum, herkes çok özverili. Transferlerine bakıyorsunuz, iyi transferler yapıyorlar. Herkes iyi şeyler yapmak peşinde. Bu sezonun çok renkli ve çekişmeli geçeceğini düşünüyorum” diye konuştu.MUHARREM TÜRKOĞLU