Gaziantepte trafik sorununa bugün bir yenisi eklendi..
Ahilik Haftası kutlamaları sebebiyle sabah saatlerinden itibaren bazı yolların trafiğe kapatılması şehir trafiğini kilitledi. Sürücüler tepkilerini korna çalarak gösterdi.
Protokol üyelerinin, Bey Mahallesi Maarif Kavşağı’ndan başlayarak, Şehitler Caddesi'ne kadar olan kısımda Mehteran Takımı Eşliğinde kortej yürüyüşü yapacak olması nedeniyle bugün bazı yollar erken saatlerden itibaren trafiğe kapatıldı. Şehrin en işlek caddelerinin trafiğe kapatılması vatandaşların büyük tepkisine yol açtı. Günlük kullandıkları otoparklara giremeyen ve işlerine geç kalan vatandaşlar, kilitlenen trafikte dakikalarca otopark aradı.
İŞTE KAPALI OLAN O YOLLAR
*Maarif kavşağı ile Şehitler Caddesi arası ve bu caddeye çıkan ara sokaklar araç trafiğine kapatılıp, araç trafiği Hürriyet Caddesinden-Maarif Alt Geçitten Stat istikameti ve Atatürk Bulvarı istikametine yönlendiriliyor.
*Hürriyet Caddesinden gelen araç trafiği ise Maarif alt geçitten Dr. Ersin Devlet Hastanesi istikametine ve Atatürk Bulvarı istikametine, Şehitler Caddesi istikametinden gelen araç trafiği ise İnönü Caddesi istikametine yönlendiriliyor.