Trafikte yol verme tartışması kanlı bitti… Orhan Kurşunoğlu, sırtından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, baba ve oğullarını gözaltına aldı.

Olay, 23 Nisan Mahallesi 19'uncu sokakta meydana geldi. İddiaya göre; şehir merkezine ilerleyen 27 PJ 797 plakalı otomobilin sürücüsü O.B., babası M.B., kardeşleri F.B. ile T.B. ile yolun karşısına geçmeye çalışan Orhan Kurşunoğlu arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle otomobilden inen M.B. ve çocukları O.B., F.B. ve T.B. ile Orhan Kurşunoğlu arasında kavga yaşandı.

KİMİN BIÇAKLADIĞI BELLİ DEĞİL

Kavga sırasında Orhan Kurşunoğlu, kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen bıçakla sırtından yaralandı. Ağır yaralanan Kurşunoğlu, olayı görenlerin çağırdığı ambulansla götürüldüğü Tıp Fakültesi Hastanesinde doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kurşunoğlu'nun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken, polis olaya karışan otomobildeki M.B. ile 3 oğlunu gözaltına aldı. AA