CHP'li Meclis üyesi Hurşit Yıldırım, bazı mahallelerde trafik sorununu çözmek için kaldırımlarda çekme mesafelerinde değişiklik yapılmasını önerdi.

TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLSÜN

Şehitkamil Belediye Meclis toplantısı sonunda söz alan Hurşit Yıldırım, Zeytinli Mahallesi'nde Çetin Emeç Caddesi'nde çekme mesafesinin 8 metreden 5 metreye çekilmesini isteyerek, "Orada Şehitkamil Devlet Hastanesi var. Aşırı bir trafik yoğunluğu var. Uygun görürseniz teknik ekip inceleme yapsın. Trafik de rahatlasın, trafik kazaları da azalsın" dedi.

FADILOĞLU'NDAN MÜJDE

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Büyükşehir Belediyesi'nin bu konularda bir çalışma yaptığını, bu çalışmanın bitmesiyle ilçelerinde sınırlarının belirleneceğini ve ondan sonra trafiğin rahatlaması için gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Fadıloğlu, bir de müjde vererek, "Mezarlıktan İbrahimli Suludere'ye kadar olan yüksek gerilim hatlarını kaldıracağız, Hastanenin karşısında park var. Parkın yanına yeraltı otoparkı yapacağız. Cami yanındaki park katlı otopark olacak" dedi.

MARKETE NEYSE, ESNAFA DA O

Zeynel Güçyetmez'in esnafın kaldırımları işgal ettiğiyle ilgili eleştirisi üzerine Fadıloğlu, "Bahsettiğiniz yerde ruhsatlı bina yok. Elimizi attığımız yer elimizde kalıyor. Ben göreve geldiğim günden bu yana şunu uyguluyorum. Herkese hakkaniyet ölçüsünde yaklaşıyorum. Markete yaptırım uygulamıyorsam, neden esnafa uygulayayım?" dedi.

Fadıloğlu, Gaziantep'te hazine arazizi kalmadığını belirtirken, "Biz yolu, izi olmayan yerlerin başına birşey gelmesin diye şimdiden planlarını yapıyoruz" dedi. Meral KINACILAR