Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Muhammet Demir transferinde hareketlilik sürüyor. Trabzonspor’un ısrarla istediği futbolcu için görüşmeler devam ederken, transferin bitmesinin bordo mavililere bağlı olduğu öğrenildi. Muhammet’in de gitmek istediğini bildirdiği Gaziantepspor’un belirledikleri rakamın altında transfere onay vermeyecekleri öğrenildi. Gaziantepspor’un bu transferden kasasına koyacağı parayla, yeni forvet arayışlarını hızlandıracağı da öğrenildi.

MEHMET KIZIL YALANLADI

Gün içerisinde sosyal medya hesapları üzerinden yayılan içeriklerle ilgili olarak Gaziantepspor cephesinden yalanlama geldi. İlk olarak Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın kardeşi ve Gaziantepspor Eski Basın Sözcüsü olan Mehmet Kızıl'ın adı kullanılarak "Muhammet konusunda Trabzonsporla resmen anlaştık" açıklaması yapıldı. Ancak daha sonra Mehmet Kızıl'ın böyle bir açıklama yapmadığını söyledi.

BİR AÇIKLAMA DA KARAALİ'DEN

Mehmet Kızıl'ın konuyu yalanlamasının ardından benzeri bir açıklama da Gaziantepspor Basın Sözcüsü Saliha Kübra Karaali'den geldi. Sosyal medyada bir anda açıklama yaptığı iddiaları dolaşırken, Kübra Karaali yaptığı açıklamayla bu gelişmeyi de yalanladı. Kübra Karaali açıklamasında; "Muhammet Demir Gaziantepspor'un en değerli futbolcusudur; transfer teklifleri mevcut olup halihazırda bir kulüple sözleşme imzalanmamıştır" dedi. Ayrıca Karaali, bu transferde tek yetkilinin Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl olduğunu da dile getirdi.