Gaziantepspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası F grubu ikinci maçında deplasmanda Trabzonspor’un konuğu oluyor. Kupada oynadığı ilk maçta kendi sahasında Adanaspor’la 1-1 berabere kalarak istediği gibi bir başlangıç yapamayan kırmızı-siyahlılar, bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmek istiyor. Genç oyuncularla sahaya çıkması beklenen Gaziantepspor’un, bu zorlu maçı 20:45’de başlayacak ve A Spor’dan naklen yayınlanacak.

Trabzonla 76. Randevu

Gaziantepspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geleceği Trabzonspor’la şuana kadar resmi maçlarda 75 müsabakaya çıktı. Kırmızı siyahlılar oynanan 75 maçın 15’inde sahadan galibiyetle ayrılırken, 37 kere de mağlup oldu. İki takım arasında oynanan 23 maçta ise iki takım eşitliği bozamadı.

SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Türkiye Kupası F Grubunda mücadele eden iki takımın bu mücadelesinde ev sahibi Trabzonspor aldığı cezadan dolayı bu maçta seyircisinden yoksun olacak. Futbolseverlerin sadece televizyon üzerinden takip edeceği maçı A Spor TV izleyicileriyle buluşturacak.

ERSUN YANAL’LA 3. DÖNEM

Trabzonspor geçtiğimiz haftalarda Şota Arvaledze’yle yollarını ayırmıştı. Teknik direktörlüğe geçici olarak Sadi Tekelioğlu’nu getiren bordo-mavili ekip, sezonun geri kalanında ise Ersun Yanal’la anlaştığı iddia edildi. 3. Kez Trabzonspor’un başına geçecek olan Yanal’ın ise bu karşılaşmayı tribünden takip etmesi bekleniyor.

SERİ SÜRSÜN

Gaziantepspor kupada ve ligde oynadığı son 6 resmi müsabakada da yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı-siyahlı takımda ligde ve kupada gösterilen iyi gidişatın bu maçta da sürdürülmesi hedeflenyor.