Gaziantepspor’un tecrübeli oyuncusu El Yasa Süme Galatasaray maçı öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulundu ve rakiplerini Trabzonspor’dan sonra kendilerinin de mağlup edebileceğini söyledi.

Hafta sonu Galatasaray ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen El Yasa kazanmak için sahaya çıkacaklarını ve bunu başarabilecek güçte olduklarını ifade etti. Ligi en iyi şekilde bitirebilmek için çabaladıklarını belirten El Yasa; “Deplasmanda oynayacağımız maça çok iyi çalışarak hazırlanıyoruz. Geçen hafta beraberlik elde ettik. Ligi en iyi şekilde bitirebilmek için çabalıyoruz. Zaten hedefimizi Gaziantepspor’u sezon sonunda üst sıralarda tutmak. Bu nedenle Galatasaray karşısında elimizden geldiğini yapacağız. Galatasaray’da aynı şekilde şampiyonluk yarışından kopmamak için elinden geleni yapacaktır. Biz sahada istediğimizi uygularsak iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum. İnşallah güzel bir maç olacaktır” dedi.

AİLE ORTAMINDA GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetinin oldukça iyi geçtiğimi dile getiren Süme, “Kendisine nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Resmi bir ziyaretti ama gerçekten aile ortamında geçti. Kendisi bize neler yapmamız konusunda tavsiyelerde bulundu. Bizde Cumhurbaşkanımıza dedikleri tavsiyeleri uygulamak adına söz verdik. Tabi ki maçlar içerisinde bazı zorunlar oluyor her takım üç puan için mücadele ediyor. Tartışmalar çıkabiliyor ama maç sonunda bunlar unutuluyor. Her futbolcu kardeş gibi sahadan ayrılıyor. Biz Türk futbolu adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bunlar taraftarlara ve futbol camiasında ki her kese yansıyacaktır. İnşallah daha iyi günleri göreceğiz” şeklinde konuştu. SPOR SERVİSİ