Devre arasında uzun uğraşların ardından Gaziantepspor’dan golcü futbolcu Muhammet Demir’i kadrosuna katan Trabzonspor, şimdi de Orkan’a kancayı taktı.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizde parlayan her oyuncuya hemen talip olan Karadeniz ekibi genç yeteneği, takas ve düşük bir bonservis ücretiyle transferi gerçekleştirmenin planlarını yapıyor.

Bordo – mavili ekip, Gaziantepspor yönetimine Orkan Çınar için baskısını sürdürüyor. Yeni sezonda 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusunu mutlaka kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor’un, Kırmızı-Siyahlı yönetimi ikna için her yolu denediği ortaya çıktı. Trabzonspor, bu sezonki performansı nedeniyle birçok takımın transfer listesine giren Orkan’ı elinden kaçırmak istemiyor. Orkan için Kırmızı-Siyahlı kulübün ilk etapta yüksek bonservis ücreti istediği öğrenilirken, Karadeniz ekibi işi takas ve düşük bir ücretle çözmeyi arzuluyor. Bu sezon 3 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkat çeken sağ kanat oyuncusu, sürat ve tekniğiyle ön plana çıkıyor. Orkan için Trabzonspor başkanı Muharrem Usta’nın Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile özel görüşeceği belirlendi.

Spor servisi