Gaziantep Toyota Plaza Muhittinoğlu, gelenekselleşen “23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri”nde test sürüşüne katılanlar arasından noter huzurunda yapılan çekiliş ile 4 kişilik bir aile Paris Disneyland seyahati, 2 kişi de iPhone 6 kazanma şansını elde etti.

tüm çocukları ve ailelerini plazasında ağırladı.

Toyota Plaza Muhittinoğlu, çocuklar için eğlence dolu etkinlikler ve ikramlar sunarken, ebeveynleri son model Toyota’ları test etme imkanı buldu.

Ayrıca tüm Türkiye’deki Toyota plazalarda test sürüşüne katılanlar arasından da noter huzurunda yapılan çekiliş ile 4 kişilik bir aile Paris Disneyland seyahati, 2 kişi de iPhone 6 kazanma şansını elde etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl farklı etkinlikler ile kutlayan Toyota Plaza Muhittinoğlu, bu yıl da çocukları unutmadı. Toyota Plaza Muhittinoğlu’da, anne babalar en yeni Toyota’ları test ederken, çocuklar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşku ve eğlence içinde kutladı. Toyota Plaza Muhittinoğlu’na gelen çocuklar yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayarak gönüllerince bir gün geçirdi. Çocuklara bu anlamlı günde ayrıca çeşitli hediyeler de verildi.

Çocuklar bayramlarını gönüllerince kutlarken, aileleri de Toyota modellerini yakından tanıma ve test etme fırsatını buldu.

Toyota Plaza Muhittinoğlun’da 23-24 Nisan tarihleri arasında Toyota’ları test edenler arasından 4 kişilik bir aile de yapılan çekiliş ile Paris Disneyland’a 2 gece 3 gün sürecek unutulmaz bir tatil kazanadı. Bülten