Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile gerçekleştiren Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te yılın ilk 6 ayında da müşteri ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde yine başarılı çalışmalara imza attı.

BAKIMLAR TAMAMLANDI

Toroslar EDAŞ, Gaziantep’te hizmet verdiği 10.262 trafo ve 14.119 kilometre hat uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Daha aydınlık bir Gaziantep için Şahinbey, Şehitkamil, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, Nizip, Karkamış, Nurdağı ve İslahiye’de 10207 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri yine adı geçen ilçelerde 112,5 kilometrelik hattın da bakımını yaptı. Kentte 110 elektrik panosu, 38 trafo ve 89 dağıtım merkezinin de bakımı yapıldı.

YENİ KABLO DÖŞENDİ

Toroslar EDAŞ, sektörün pazar dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Gaziantep’te hizmet verdiği 729 binden fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 177 Km’lik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri kentte 1885 yeni aydınlatma armatürünün montajını da gerçekleştirdi. Ayrıca yeni 189 elektrik panosu ve 39 trafo merkezi montajı da tamamlandı. Toroslar EDAŞ’ın Gaziantep’teki bakım ve yatırım çalışmaları hız kesmeden sürecek. HABER MERKEZİ