Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk’un Kasımpaşa maçından sonra yaptığı açıklamada, bazı futbolcuları işaret etmesi, gözleri o isimlerin kim olduğuna çevirtti. 4-2 sonuçlanan karşılaşmanın sonunda Okan Buruk’un "Bundan sonra onlarda kendilerine biraz daha dikkat edecekler. Yada bu takımın içinde yer alamayacaklar" takımda demesi şok etkisi yarattı.

BİREYSEL OYNAYANLAR OLMAYACAK

Farklı Kasımpaşa yenilgisinin oyuncular için çok büyük ders olacağını belirten Buruk, "Bundan sonra onlarda kendilerine biraz daha dikkat edecekler. Ya da bu takımın içinde yer alamayacaklar. Ders niteliğinde bir maç. Daha iyi olmak zorundayız. Takım oyunu birlikte oynanıyor. Bireysel oynayan oyuncular zaman zaman sıkıntılar yaşıyor. Ama biz çok daha iyi olmak zorundayız. Takım oyunu oynayan bizimle beraber olacak oynamayan olmayacak" diye konuştu.

REVİZYON OLABİLİR

Okan Buruk'un bu açıklamasından sonra tüm gözler futbolculara çevrildi. Kulübe yakın çevrelerden alınan bilgiye göre Buruk'un çok öfkelendiği ve önümüzdeki hafta oynanacak olan Karabük maçında takımda revizyon yapacağı gelen bilgiler arasında.