Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, dün yaptığı son çalışmayla Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde ikinci etap kampını sona erdirdi.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koordinasyon ve kondisyon çalışması yaptı.

Kendi tesislerinde olduğu gibi ikinci etap kamp çalışmaları da mavi – beyazlı ekip adına oldukça yararlı geçti.

ZAMAN ALACAK

İki haftalık kamp sürecinin kendileri açısından oldukça faydalı geçtiğine değinen teknik patron Nurullah Sağlam, “Transfer çalışmalarında gerçekten ligimizin en güçlü kadrosunu oluşturduğumuzu düşünüyorum. Neredeyse tamamı yeni olan bir takım oluşturduk. Bunun elbette ki sıkıntıları olacaktır. Çünkü her biri ayrı yerlerden gelen futbolcuların birbirlerini tanımaları ve kaynaşmaları zaman alabileceği gibi oyun mantalitesi açısından da zamana ihtiyaç duyduğumuz muhakkaktır. Biz sezonun ilk haftasına kadar bu sorunu asgariye indirip lige en avantajlı şekilde girmek istiyoruz” dedi.

PLANLADIĞIMIZ GİBİ GİTTİ

Kampta hazırlık maçı ağırlıklı bir dönem geçirdiklerini anlatan Sağlam, “Her şeyden memnunuz, her şey planladığımız gibi devam etti. Sadece sıkıntımız, aramıza sonradan katılan arkadaşlarımızın henüz istediğimiz seviyeye ulaşmamış olması. Fakat lig maçları başlayana kadar tam anlamıyla hazır olacağımızı düşünüyorum” dedi. SPOR SERVİSİ