Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, bu sezon PTT 1. Ligi’nde iyi mücadele vermelerine rağmen istenilen başarıyı yakalayamadıklarını belirtti.

Kulübün bütçesiyle orantılı transferler yaptıklarını, uzun lig maratonunda bazı oyunculardan yeterli yararlanamadıklarını belirten Toprak, talihsiz maçlar kaybettiklerini dile getirdi. İlk etapta hedeflerinin ilk 6’ya kalarak play–off maçları oynayebilmek olduğunu belirten Toprak, ancak beklenmeyen sakatlıklar ve cezaların yanı sıra hakem hatalarından beklenmeyen puanlar kaybettiklerini vurguladı. Toprak bu lig boyunca kendilerini yalnız bırmayan taraftarlara da ayrıca teşekkür etti.

GAZİANTEPSPOR’A SAHİP ÇIKALIM

Kentin bir diğer kardeş takımı olan Gaziantepspor’un yarın oynayacağı Antalyaspor maçında taraftaraların takımı yalnız bırakmaması gerektiğini belirten Toprak, Gaziantepspor ile Büyükşehir Belediyespor’un bu kentin önemli değerleri olduğunu kaydetti.

Kardeş takım olarak gördükleri Gaziantepspor’un Süper Lig’de yoluna devam etmesi gerektiğini aktaran Toprak, bu anlamda yarınki Antalyaspor maçında tüm halkımız dahil olmak üzere sporseverleri Gaziantepspor’a destek vermeye çağırdı.

Toprak, Gaziantepspor’un süper ligin köklü takımlarından birisi olduğunu ve Gaziantep’e artı değer kattığını belirterek, yarınki maçtan yüzünün akıyla çıkması temennisinde bulundu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak, şimdiye kadar olduğu gibi yarın da Antalyaspor karşısında Gaziantepspor’u destekleyeceğini ve bunun için de tribünde olacağını ifade ederek, tüm Gazianteplileri bu maça davet etti.

SPOR SERVİSİ