Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi ikinci imzasını Sırp futbolcu Nenad Marinkovic’e attırdı.

Geçen sezon Sırbistan’ın FK Vozdovac takımında forma giyen 27 yaşında ki orta saha oyuncusu ile bir artı 2 yıllık anlaşma sağlandı.

TOPRAK “UYGUN GÖRDÜK”

Bu sezon ikinci transferlerini Nenad Marinkovıc ile yaptıklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Kendisi ve kulübümüz açısından hayırlı bir transfer olmasını diliyorum. Biz eksikliklerimizi hem teknik hem de sportif direktörlerimiz ile birlikte yapmış olduğumuz istişareler doğrultusunda gidermeye çalışıyoruz. Marinkovic’de her iki hocamızın üzerinde mutabakata vardığı bir isim ve bizde yönetim olarak uygun gördük. Takımımıza katkı sağlayacağını umuyorum ve güzel futboluyla Büyükşehir Belediyespor formasıyla ter dökecek. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

MARİNKOVİC “SÜPER LİGE ÇIKARIZ”

Mavi – beyazlı kulübün yeni transferi Nenad Marinkovic, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor gibi hedefi olan bir kulübe geldiğini, geçen sezon Play Off’a çı-ok yakın bir takım olduğunu ama bu sezon hep birlikte mücadele ederek layık olduğu süper lige çıkacaklarını söyledi.

MUHARREM TÜRKOĞLU