Geçtiğimiz hafta sonu Gaziantepspor ile hazırlık maçı yapan Büyükşehir Belediyespor ’da kulüp başkanı Osman Toprak takımdan oldukça memnun.

Sergilenen oyundan ve futbolcuların performansından dolayı yüzü gülen Toprak, Altınordu karşılaşmasından galibiyet bekliyor.

İyi oyunlarını sonuca yansıtarak sahalarında 3 puanı alan taraf olmaya çalışacaklarını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Kendi evimizde oynayacağımız maça galibiyet parolasıyla çıkacağız. Ligde oynadığımız son maçta Kayseri Erciyes’i mağlup etmiştik. Bu haftada Altınordu ile kendi evimizde oynayacağız ve yine hedefimiz galibiyet olacak” dedi.

Teknik ekibin ve futbolcuların maça iyi hazırlandıklarını aktaran Toprak, “Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Takımımıza güveniyoruz. Futbolcularımızın moral ve motivasyonu üst düzeyde. Geçen haftanın sevincini bir kenara bıraktık. Önümüzde yeni bir maçımız var ve biz sadece buna kilitlenmiş durumdayız. İyi oyunumuzu sonuca yansıtarak sahamızda 3 puanı alan taraf olmaya çalışacağız. Bilhassa iç saha maçlarımızda kayıp yaşamak istemiyoruz. Altınordu maçı da bunlardan biri olacak” açıklamalarında bulundu.

Karşılaşmaya taraftarları da davet eden Toprak, mavi - beyazlı renklere gönül veren herkesin tribünde yer almasını istedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU