Gaziantep Büyükşehir Belediyespor dün kendi tesislerinde olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Tek liste halinde yapılan kongrede mevcut başkan Osman Toprak, katılımcı üyelerin oyunun tamamını alarak yeniden göreve devam dedi.

Daha önceki yönetim listesinde yer alan Deniz Köken, Enver Cihan İnanıcı, Güngör Sönmez, Salih Kadir ve Uğur Uygun’un yerlerine Ekrem Algan, Ender Kılıç, Erol Hüner, Erol Şiveydinli ve Sinan Bay görev aldılar.

Genel Kurulun sona ermesinin ardından konuşma yapan kulüp başkanı Osman Toprak, şunlara değindi;

Hayatın en önemli alanlarından biride spordur. Spor kardeşlik, barış, centilmenlik demektir, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da Gaziantep’te ki en önemli markalarından bir tanesidir. 1988 yılında Sankospor olarak kurulan kulübümüz sonrasında Büyükşehir Belediyespor olarak ismini değiştirmiş ve faaliyetini devam ettirmiştir. Sankospor da dahil olmak üzere bu zaman kadar kulüp başkanlığı ve yönetim kurulu üyelerini vermiş oldukları emeklerden dolayı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Gaziantep’e böyle bir marka kazandırdıkları için teşekkür ediyorum.

DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ

Futbolda ön plana çıkmalarına rağmen atletizm, salon sporları ve birçok alanda faaliyet gösterdiklerini aktaran Toprak, “Gaziantep’imiz Türkiye’de sanayi, kültür ve mutfağıyla marka şehir ama biz Gaziantep spor alanında da marka şehir olmasını istiyoruz. Bu markayı oluşturmak için bütün çabayı sarf ediyoruz. Bir önceki dönemde beraber çalışmış olduğumuz yönetim kurulu arkadaşlarımızla gerçekten çok uyumlu çalışma sergiledik. Ker konuda bizlere destek oldular. Bundan sonraki süreçte ve 2015 – 2016 sezonunda Büyükşehir Belediyespor’un daha iyi yerlere gelebilmesi için, bu takımı setredenlerin daha güzel bir futbol izlemeleri için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Bu anlamda kulüp bütçemizi ve ileriye yönelik çalışmalarda genç futbolcuları takımımıza kazandırılması için bir ekip kurmuştuk. Antrenörlerimiz 60’a yakın futbolcuları takip ederek yönetim kuruluna rapor sundular. Bundan sonra ki süreçte hocamızla da istişare ederek Gaziantep’imizde çok güzel futbol seyri olacak. Yeni yönetimde görev alacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyespor ’un yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Andulkadir Gözegir, Abdullah Öğücü, Ahmet Kavsara, Bülent Şahin, Cengiz Şimşek, Cevdet Akınal, Ekrem Algan, Ender Kılıç, Erol Hüner, Erol Şiveydinli, Fahrettin Kaplan, Hakkı Kılıç, Hüseyin Oktay Aykaç, İbrahim Açıkgöz, Murat Güneri, Mehmet Salih Öztürk, Memik Yılmaz, Mesut Acar, Salih Sezgin, Selçuk Yıldırım, Settar Konukoğlu, Sinan Bay, Şıh Mehmet Dabanıyastı ve Veli Kadooğlu.

MUHARREM TÜRKOĞLU