Gaziantepspor’un yeni transferi Marcal ayağının tozuyla ilk antrenmana çıktı ve açıtklama yaptı: topla oynamayı çok sevmem..

Burada olduğu için mutlu olduğunu belirten Brezilyalı futbolcu, “Uzun zamandır aslında gelme durumum vardı fakat takımla anlaşma sağlanamamıştı. Şimdi buradayım ve mutluyum. Ben buraya gelmeden Abuda ile konuştum ve bilgi aldım. Fakat buraya geldiğimde daha iyi olduğunu gördüm. Topla oynamayı çok sevmem ama Akılcı şekilde oynamayı severim. Sürekli top sürmem. Hızlı bir oyuncuyum” dedi.

FORMA GİYECEK

Öte yandan sağlık kontrolünden geçen ve imzayı atan Marcal’ın lisansının hemen çıktığı ve pazar günü oynanacak olan Bursaspor maçında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

KONTROLDEN GEÇTİ

Gaziantepspor, son transferi Brezilyalı sol bek Fernando Marçal'ı dün sabah sağlık kontrolünden geçti. Gazetemizin kırmızı – siyahlı taraftarlara transfer haberini duyurduğu Fernando Marcal Oliveira’nın her hangi bir sağlık sorununun olmadığı açıklandı. Fernando Marçal kulübün resmi sağlık sponsoru olan NCR International Hospital'da sağlık kontrolünden geçirildikten sonra futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl ile bir araya geldi.

SATIN ALMA OPSİYONLU

Marçal, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Gaziantepspor'a bağlayan resmi sözleşmeyi imzaladı. Sözleşmede Marçal ile ilgili satın alma opsiyonunun da yer aldığı öğrenildi.