Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Türkiye'nin istikrarlı hükümetlere ihtiyacı olduğunu söyledi. 7 Haziran'dan sonra terörün tekrar yüzünü gösterdiğini belirten Topçuoğlu, "Çevremiz ateş çemberi. Biz gerçekten istikrarı ile kaynakları ile huzurlu, güçlü bir ülkeyiz. Bunu korumak için de hepimize çok önemli görevler düşüyor" dedi.

‘’Hepimizin, bütün vatandaşlarımızın sağduyuyla hareket etmesi gerekiyor" diyen Topçuoğlu, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Özellikle dış güçler, Türkiye’de siyasi istikrarın biraz kaybolmasını yakaladıkları zaman terör örgütlerini de destekleyerek maalesef ülkemize her yönden zarar vermeye çalışıyorlar. Ülkemizin kıymetini bilmeliyiz. Çevremiz ateş çemberi. Biz gerçekten istikrarı ile kaynakları ile huzurlu, güçlü bir ülkeyiz. Bunu korumak için de hepimize çok önemli görevler düşüyor. Tekrar şehitlerimizi rahmetle anıyorum, Allah mekanlarını cennet etsin’’ şeklinde konuştu.

RESMİN TAMAMINA BAKARAK KARAR VERİN

‘’Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi’’ araştırmasında giren Gaziantepli firmaları ve çalışanlarını tebrik eden Topçuoğlu, önümüzde yeni bir seçim süreci olduğunu anımsatarak, ‘’Ülkemizin geleceği ve istikrarı için hepimizin çok dikkatli bir şekilde bu süreci izlememiz, Türkiye’nin bütünlüğü için resmin tamamına bakarak karar vermemiz gerekiyor. Türkiye’nin istikrarlı hükümetlere ihtiyacı var, bu yönden hepimize düşen görevleri yerine getireceğimize inanıyorum’’ diye konuştu. HABER MERKEZİ