Spor Toto süper ligin 9’uncu haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Gaziantepspor’da teknik direktör Mutlu Topçu puan veya puanlar hesabı yapıyor. Gaziantepspor’un başarısı için elinden geleni yapmaya çalıştığını söyleyen genç teknik adam, zorlu geçmesini beklediği Konya’dan puan veya puanlarla dönmenin planlarını yapıyor.

Celal Doğan tesislerine adeta kendini hapseden Topçu, yardımcıları ve futbolcularının dışında neredeyse gözü hiç bir şeyi görmüyor. Kırmızı – siyahlı takımın Osmanlıspor’un ardından bu haftayı da galibiyetle kapatarak ligde çıkışa geçmesini isteyen Mutlu hocanın, oldukça derin düşüncelere dalması dikkatlerden kaçmadı.

ZOR BİR MAÇ OLACAK

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini dile getiren Topçu, şunları kaydetti: "Bu hafta deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacağız. Çok formda bir ekibe karşı oynayacağız. Son oynadıkları 4 maçta 10 puan çıkardılar. Biz ise 7 puan aldık. İyi bir takım, iyi hocaları ve oyuncuları var. Dolayısıyla zor bir maç olacak. Biz her zamanki gibi puan veya puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Çalışmalarımız da bu doğrultuda."