Gaziantepspor Teknik Direktör Mutlu Topçu yönetime transfer göndermesi yaptı ve, “çift forvet oynamayı seven birisiyim. Tek forvetle oynadığımız için zaman zaman eleştiriliyoruz ama çift forvet oynayabilmek için çift forvete ihtiyaç var. Bu da bizde yok” dedi.

Topçu, devre arasına 6 hafta kaldığı için transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi vermeyi etik bulmadığını söyledi. Kadrolarında kaliteli oyuncularının olduğunu anlatan Topçu, bazı mevkilerle ilgili arayışlarının olduğunu ve bu konuda ekiplerinin çalıştığını belirtti.

TEK FORVET OLUNCA ELEŞTİRİLİYORUZ

Transfer yaparken kulübede oturacak değil, takıma direkt katkı sağlayacak oyuncuları tercih edeceklerini ifade eden Topçu, şöyle devam etti: "Bu işi son dakikaya bırakma taraftarı değiliz. Aslında ben çift forvet oynamayı seven birisiyim. Tek forvetle oynadığımız için zaman zaman eleştiriliyoruz ama çift forvet oynayabilmek için çift forvete ihtiyaç var. Bu da bizde yok. Sezon başı planlamasında vardı ama Camara'nın sakatlığının uzun sürmesi, Putsila'nın bel ağrısı olması bizi sıkıntıya soktu. Demba Camara yeni aramıza katılıyor. Bundan sonra düşünülebilir."