Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Gaziantepspor’da teknik direktör Mutlu Topçu, futbolculara talimat yağdırdı. Mutlu Topçu, oyuncularına antrenmanlarda sürekli şut çekmeleri yönünde uyarılar yapıyor.

ÖRNEK VERDİ

Takım halinde savunma ve hücuma önem veren Topçu, “Kaleye şut çekmekten korkmayın. Bu konuda kendinize güvenin” derken, Büyükşehir Belediyespor ile oynanan hazırlık maçından örnek verdi. Rakip kaleye 9 şut çektiklerini hatırlatan Topçu, bu sayının iyi olduğunu ama isabet oranını artırmaları gerektiğini vurguladı.

ANALİZ ETTİ

Gaziantepspor’da teknik adam Mutlu Topçu, rakibinin son oynadığı maçları analiz etti ve gerekli taktiği de hazırladı. Maç gününe kadar bu taktik üzerinde çalışacak olan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, savunma güvenliğini elden bırakmayacak, kazanılan toplarla hızlı hücuma çıkarak gol ve goller bulmaya çalışacak. Bu anlamda kanat organizasyonlarına çok önem veren Topçu’nun en önemli silahları ise sağ tarafta Barış Yardımcı ile Larsson, sol tarafta ise Marçal ile Camara olacaklar.

ÖNLEM ALIYOR

Hazırlıklarını ara vermeden sürdüren kırmızı - siyahlı ekipte teknik adam Mutlu Topçu, etkili oyuncuları bulunan Akhisar Belediyespor’a önlem almaya hazırlanıyor. Ege temsilcisinin bu sezon ligde oynadığı Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarını izleyen genç teknik adam, rakibiyle ilgili notları aldı. Akhisar’ı futbolcularının beynine kazımaya çalışan Topçu, bu deplasmandan da üç puanla ayrılarak Beşiktaş maçını telafi etmek istiyor.