Gaziantepspor’un Galatasaray’ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Mutlu Topçu, kritik bir galibiyet alarak ligde üst sıralara çıktıklarını söyledi.

Geçen hafta deplasmanda oynadıkları Kayseri maçının ilk yarım saatinden sonra çok iyi oynadıklarını ve bugün de aynı iştahla Galatasaray karşısına çıktıklarını anlatan Topçu, önemli bir 3 puan kazandıklarını vurgulayarak şöyle dedi:

“Geçen hafta Kayseri deplasmanı benim açımdan en iyi maçlardan birisiydi. Bugün aynı iştahla başladık ve ilk golü biz bulduk. Duran toplarda sıkıntımız olduğunu söyleyebilirim ama genelde takımımdan memnunum. İkinci golden sonra geri çekilmeyerek pas yaptık. Bizim için kritik galibiyetti. Kayseri deplasmanından bir puan almış olsak bile diğer maçların sonuçlarından dolayı alt sıralara inmiştik. Şimdi sanırım 9’uncu sıradayız ve arzu ettiğimiz noktadayız. Kritik maçı galibiyetle kapattık. Galatasaray’a ve Mustafa Denizli’ye geçmiş olsun diyorum. Ayrıca bugün bizi destekleyen taraftarlar ile hasta olmasına rağmen özveride bulunarak sahaya çıkan futbolculara teşekkür ediyorum.”

Topçu, gazetecilerin Mustafa Denizli’nin açıklamalarında istifa sinyali verdiğini ve nasıl değerlendirdiğine ilişkin soruyu; “Büyük takımlar başarıya endeksli oluyor ve hedeften sapınca sıkıntı söz konusu oluyor. Büyük kulüpler ve Mustafa Denizli bundan çabuk sıyrılacaktır. Böyle sıkıntılar olacaktır ama Mustafa Denizli büyük teknik adam, Galatasaray büyük kulüp ve bunları atlatacaklardır. Mustafa Denizli’nin istifa etmesine üzülürüm” sözleriyle yanıtladı.