Son hatalarda başarısız sonuçlar alan ve tehlike bölgesine yaklaşan Gaziantepspor da fatura Mutlu Topçu'ya kesildi. Dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen toplantının ardından Mutlu Topçu'yla yollarını ayırma kararı alındı. Kırmızı-siyahlı yönetimin takımın özellikle ligin ikinci yarısındaki inanılmaz düşüşünün ardından Mutlu Topçu'dan memnun olmadığı ve genç teknik adamın da takımını başarılı görmesi yolların ayrılmasındaki ana etken oldu.

TOPLANTI YAPILDI

Gaziantepspor yönetimi dün akşam saatlerinde Mutlu Topçu'yla bir araya gelerek takımın son haftalardaki performansının sebeblerini konuşmak istedi. Ancak toplantıda Mutlu Topçu'nun dün basın toplantısında söylediği gibi takımını başarılı bulduğunu söylemesinin ardından, yöneticiler genç teknik adamla yolları ayırdı. Alacakları konusunda görüşmelerin tamamlanmasıyla birlikte Gaziantepspor'da Mutlu Topçu yönetimi resmen sona ermiş oldu.

ÖZEKŞİ YAZMIŞTI

Gazetemiz kurucusu Ökkeş Özekşi dün Gençlerbirliği maçı sonrası “Mutlu Hoca hemen gönderilmeli” şeklindeki uyarısı sonrası yönetim harekete geçti ve bu karar alındı.

TOPÇU'NUN KARNESİ

Gaziantepspor kariyeri 300 gün süren genç teknik adam kırmızı-siyahlı takımın başında 38 karşılaşmaya çıktı. Bu süreç içerisinde 12 galibiyet alan Gaziantepspor, 16 karşılaşmada ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Gaziantepspor ayrıca 10 karşılaşmada ise rakipleriyle yenişemedi ve sahadan beraberlikle ayrıldı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI

Gaziantepspor'da konuyla ilgili olarak akşam saatlerinde bir açıklama yayınladı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Spor Toto Süper Ligi 2015-2016 Hasan Doğan Futbol Sezonuna birlikte yola çıktığımız Teknik Direktör Sayın Mutlu Topçu ve ekibi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, her iki tarafın menfaatleri açısından gelinen noktada ayrılmanın en uygun yol olduğuna karar verilmiştir.

Sayın Mutlu Topçu ve ekibi ile devam eden sözleşmemiz bugün itibari ile karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Gaziantepspor camiası Sayın Mutlu Topçu’yu çalışkanlığı, dürüstlüğü, özverisi ve samimiyeti ile her zaman özel bir insan olarak hatırlayacaktır ve bu camianın kapıları kendisine her zaman açık olacaktır.

Sayın Mutlu Topçu ve ekibine, bundan sonraki futbol kariyerlerinde sonsuz başarılar diler, Kulübümüze vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla;

Gaziantepspor Kulübü