İlk haberi gazetemiz verdi. Her zaman olduğu gibi taraftarları yalan ve hayali haberlerle kandırmadı ve Gaziantepspor'un yeni teknik direktörünün Mutlu Topçu olması kesinleşti. Kırmızı siyahlı yönetim,gazetemizin 3 gün önce “Yeni rota Topçu” haberini doğruladı ve Mutlu Topçu’yu takımın başına getirdi.

Böylece Okan Buruk'un ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Gaziantepspor yönetimi takımı Mutlu Topçu'ya emanet etti.

HEDEFİMİZE UYGUN BİR İSİM

Kulübün futbol şube sorumlusu Mustafa Kızıl, Okan Buruk ile yolların ayrılmasının ardından yerli ve yabancı çok sayıda isimle bir araya gelip görüştüklerini söyledi. Bu süreçte yönetim kurulu üyeleriyle Mutlu Topçu isminde karar verdiklerini ifade eden Kızıl, “Kulübümüzün yapısına, transfer politikasına, hedeflerine en uygun ismin Mutlu Topçu olduğunu düşünüyoruz. İnşallah yeni sezonda Mutlu hocamızla güzel işler yapacağız” dedi.

2 YILLIK İMZALAYACAK

3 Temmuz’da takımının başında olacak olan Mutlu ile 1-2 gün içerisinde 2 yıllık sözleşme imzalanacak.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Gaziantepspor’un yeni teknik adamı Mutlu Topçu’nun yardımcıları netleşmeye başladı. Alınan bilgiye göre Gökhan Geylanı ve kaleci antrenörü Recep Atılgan ilk belirlenen isimler oldu.