Karşılaşma sonrası Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, taraftarları önünde iki maç sonra kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında iki takımın da teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Kayserispor maçı öncesi oynadıkları 4 maçın ikisinde sahalarında mağlup olduklarını ancak deplasmanda daha iyi oynadıklarını belirten Topçu, "Gol olmayınca baskı oldu. Sabırlı olmamız gerektiğini söyledik ve golü bulduk. Çok mutluyuz. İçeride ilk 3 puanımız. Haftaya Galatasaray maçı var. Zorlu bir deplasman” dedi.

MUHAMMET’E GÜVENİYORUZ

Muhammet Demir’in geçen hafta penaltı kaçırması ve bu hafta yine penaltıyı onun kullanması ile ilgili açıklamada bulunan Topçu, “Her oyuncu penaltı kaçırır. Biz Muhammet’e güveniyoruz. Dün kaçırdı ama bugün attı. Penaltılarımızı Muhammet kullanacak. O olmadığı zaman başkası kullanır. Oyuncularımın performansından memnunum. Biz olabildiğince kadromuzu geniş tutmaya çalıştık ama sakatlar bizim için çok büyük sıkıntı oluyor. Oynadığımız iki maçta zemin ile ilgili sıkıntılarımızı dile getirdik. Milli maç arasında biraz düzelttiler. Değişiklik oldu ama çok da değişiklik olmadı” dedi.