Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yatırımcıya yeni yılda yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. İdare, aralarında Ankara, İstanbul, Bursa, Samsun ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 31 şehirdeki 138 işyeri ve 10 konutu 240 aya varan vadelerle satacak. Açık artırma yöntemiyle satışı yapılacak taşınmazlardan 13 bin liraya işyeri, 75 bin liraya da konut sahibi olmak mümkün.

240 AY VADE İLE İŞYERİ

Satışa çıkarılan taşınmazlardan Trabzon Bahçecik 2. Etap, Trabzon merkez Zağnos Vadisi, Gaziantep Islahiye, Malatya Beydağı, Giresun Alucra, Bursa Nilüfer Kayapa, Tokat merkez Dedeli, Kahramanmaraş Afşin, Kahramanmaraş Türkoğlu, Yozgat Boğazlıyan, Yozgat merkez Eskipazar ve Çorum merkez Celilkırı projeleri kapsamındaki işyerleri yüzde 10 peşin 240 ay vadeli satılacak. İstanbul Bahçeşehir’de yer alan işyerleri yüzde 10 peşin 120 ay vade, diğer işyerleri ise yüzde 15 peşin 120 ay vade ile yatırımcıya sunulacak. Satışa çıkarılan konutlar ise yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satılacak.

31 İLDE SATIŞA SUNULUYOR

Satışa sunulan taşınmazlar, Adana, Adıyaman, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Burdur, Bursa, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Erzincan, Gaziantep, Giresun, Hatay, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Muğla, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yozgat ve Zonguldak illerinde bulunuyor.

İHA