Mimarlar odası Gaziantep şubesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve üç üniversitenin başlatmış olduğu Kamil Ocak Stadyumu ve çevresi mimari fikir çalış tayı Pazar günü sona erdi.

Mimarlar odası Gaziantep şubenin organizasyonu ile başlayan ve 140 mimarlık öğrencisi ve en fazla beş yıllık mezun mimarların katılabildiği proje çalış tayı Gaziantep Üniversitesinde, yapılan çalışmaların mimarlar odasına teslim edilmesiyle sonuçlandı. Teslim edilen projelerin değerlendirmesi yapıldıktan sonra 08 Kasım 2014 günü dereceye giren projelerin sonuçları ve ödül töreni yapılacak.

TOKİ BAŞKANI DAVET EDİLECEK

Çalış tayın son günü, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Gaziantep Üniversitesine gelerek, katılan öğrencileri, katkılarından dolayı teşekkür edip moral verdi. Mimarlar Odası Gaziantep Şube başkanı Sıtkı Severoğlu, sonuçların 08 Kasım 2014 günü yapılacağını ve bu ödül törenine TOKİ başkanının Fatma Şahin tarafından davet edilmesini istemesi üzerine; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin davet edelim hatta birincilik ödülünü TOKİ başkanı versin diyerek Severoğlu’nun isteğine onay verdi.