Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Cumhuriyet tarihinde ilk defa halk oylamasıyla Cumhurbaşkanlığı görevine seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kutlayarak, yeni dönemin tüm Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu.
GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmesi nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
Ülke genelinde demokratik bir ortamda huzur içerisinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkın özgür iradesinin sandığa yansıdığını belirten Tiryakioğlu, “12 yıldır büyük bir başarı ve özveriyle Başbakanlık görevini ifa eden Sayın Recep Tayyip Erdoğan artık Cumhur’un Başkanı olarak hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir. Türkiye için yeni bir dönemin kapılarının aralandığı bu seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının halkın Türkiye’de istikrar ortamından yana tavrını bir kez daha ortaya koyduğunu gösterdiğini kaydeden Tiryakioğlu, mesajında şu görüşlere yer verdi:
“İş dünyası olarak ülkede, huzur ve istikrar ortamının yanı sıra icracı ve reformcu bir anlayışın devam etmesinden yanayız. Türkiye yakın tarih içerisinde bu anlayışla ekonomi ve ihracatta önemli başarılara imza attı. Bu başarıların elde edilmesine zemin hazırlayan ve Türkiye’de pek çok sorunun çözümü noktasında öncülük eden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zor dönemlerde verdiği bu mücadele hiçbir zaman unutulmayacaktır. Şimdi halkın büyük teveccühüyle Cumhur’un reisliğine seçilen başbakanımızın yeni görevinde hizmetlerine kaldığı yerden daha güçlü bir şekilde devam edeceğine hiçbir kuşkumuz yoktur. Halkımızın değerli oylarıyla seçilen 12.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyor ve bu ulvi görevinde başarılar diliyorum."