Zirve Üniversitesi Emine-Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri 14 Mart Tıp Bayramını çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladı. Kutlama programına Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Primer Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, Primer Hastanesi Başhekimi Nihat Okuducu, Zirve Üniversitesi Emine- Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cumhur Kılınç, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Erbağcı, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Suat Erdoğan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

KISA: EN KUTSAL MESLEK

Açılış konuşmasında kürsüye gelen Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “ Şüphesiz hekimlik en kutsal mesleklerin başında gelir. Hastalar hayatlarını sizlere teslim ederler. Bu büyük bir sorumluluk gerektirir. Zirve Üniversitesi olarak geleceğin hekimlerini 5 yıldız formülüyle yetiştiriyoruz. Bu 5 yıldız mesleğin tüm zorluklarının üstesinden gelmeyi öğretiyor. Bunlar sağlık sunucusu olmak, araştırmacı olmak, ikili iletişimi geliştirmiş olmak, toplum lideri olmak ve yönetici-karar verici olmak. Bu 5 yıldızı meslek hayatınız boyunca yanınızda taşımanız dileğiyle, 14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun.” şeklinde konuştu.

KILINÇ: ONURU YILLAR BOYU TAŞIYIN

Konferansta duygularını dile getiren Zirve Üniversitesi Emine-Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cumhur Kılınç, “ Biz Zirve Üniversitesi olarak klasik tıp eğitimi anlayışından uzak modern tıp eğitimi anlayışıyla geleceğin hekimlerini yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizin iyi bir hekim olmaları için onların kişisel gelişimlerine de önem veriyoruz. Hekimlik yaşam biçimidir. Bu onuru yıllar boyunca gururla taşımanız dileğiyle, 14 Mart Tıp Bayramınız kutlu olsun.” diye ifade etti. Program kapsamında Zirve Rock Grubu davetlilere güzel bir müzik ziyafeti sundu. Daha sonra 1. Tıp Öğrencileri Ağaç Dikme Şenliği yapıldı. Genç hekim adayları Zirve Üniversitesi kampüsünde ağaç dikti. HABER MERKEZİ