MHP Gaziantep eski Milletvekili Ali Özdemir ve kardeşi Mehmet Özdemir'i silahla yaralayan, MHP İl Başkanı Mehmet Doğan'ın oğlu Murat Doğan emniyete giderek teslim oldu. Murat Doğan'la birlikte MHP İl Başkanı Mehmet Doğan ve MHP Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt'un da ifade vermek için emniyete teslim olduğu öğrenildi. Bu arada eski Milletvekili Ali Özdemir ve kardeşi Mehmet Özdemir'in vurulmasıyla ilgili olayın perde arkası da aralanmaya başlandı. Özdemir kardeşlerin vurulmasına, parti aleyhine çalıştıkları iddiasının neden olduğu öğrenildi.

PARTİLİLER ÖZDEMİR'İ ŞİKAYET ETTİ

Oğuzeli'nde bir grup partili önceki gün MHP İl Başkanı Mehmet Doğan'ın yanına giderek, Ali Özdemir'in Ak Parti'ye çalıştığını söyledikleri, Mehmet Doğan'ın bunun üzerine Ali Özdemir'i telefonla arayarak bu konuyu görüşmek istediği öğrenildi.

ÖZDEMİR TEPKİ GÖSTERDİ

İl Başkanı Doğan'ın parti aleyhine çalıştığınız söyleniyor, bu iddialar doğru mu sözleri üzerine Ali Özdemir'in buna tepki gösterdiği ve hemen il başkanıyla biraraya gelmek istediği öğrenildi. Ali Özdemir'in İl Başkanını Metronun önüne çağırdığı, il başkanının yanında oğlu ve partililerle gittiği Metro'nun önünde, Ali Özdemir ve yanındaki kişilerle karşılaştıkları iddia edildi.

METRO'NUN KAMARASINDA HERŞEY GÖRÜLÜYOR

Saldırı anının Metro'nun kameralarında açıkça görüldüğü bildirildi. Murat Doğan ile Özdemir'in yakınlarının önce tartıştıkları, ardından da sopayla saldırı üzerine Murat Doğan'ın silahına sarılarak Ali Özdemir ve kardeşine ateş ettiği öğrenildi.

KARDEŞLERİN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Olayın ardından yaralanan Ali Özdemir ve kardeşi Mehmet Özdemir hastaneye kaldırılırken, Murat Doğan ise olay yerinden kaçtı. Eski Milletvekili ve kardeşinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Saldırıyı gerçekleştiren Murat Doğan polise teslim oldu. Öte ilçe başkanı Hüseyin Kurt ve İl Başkanı Mehmet Doğan da olayla ilgili ifade vermek için emniyete gitti.

HABER MERKEZİ