Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve AK Parti İl Başkanlığı’nın organizasyonun da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Gaziantep AK Parti Teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimler öncesinde birlik beraberlik mesajı verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, mübarek Ramazan ayında birlik, beraberlik ve de huzur içerisinde olduklarını söyledi. 12 yıldır alanlarda olduklarını ifade eden Şahin, “Ekmeğimizi suyumuzu paylaşıyoruz fakat en önemlisi sevgimizi ve de kardeşliğimizi büyütüyoruz. Makamımız ne olursa olsun, ismimizin önünde ne yazarsa yazsın asıl önemli olan bu ailenin bir mensubu olmak. Bu büyük ailenin 10 Ağustos’ta büyük bir sınavı var. Her bitiş bir başlangıçtır. Yine millet kendi başkanını kendi cumhurbaşkanını kendi elleriyle seçecek” dedi.

DESTAN YAZACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da Çankaya Köşkü’ne çıkacağını belirten Şahin, “Bu seçim, herhangi bir seçim değil. 91 yıllık cumhuriyet tarihimizde köşk seçimleri her zaman çok sancılı olmuştur. Biz milletvekili arkadaşlarımızla 367 kaosunu yaşadık ve bu kaostan çıkmak için yine millete gittik. 10 Ağustos’ta bir seçim yapacağız. Bu seçim daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük isteyenlerle, daha fazla refah isteyenlerle, daha fazla kalkınma isteyenlerle, oligarşiyi isteyen korku rejiminin devamını isteyen, devleti büyük tutup milleti küçük tutmaya çalışanların seçimi olacak. Bu yüzden biz dimdik özgürlüğün, demokrasinin, kalkınmanın arkasında duracağız ve Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak bu seçim kampanyasını başlatacağız. Bugün bu sofra ve mübarek günümüz bu kampanyanın başlangıcı olacak. Ramazanın bereketi sandığa yansıyacak ve bu bereket sandığı patlatıp Ankara’da yeni bir destan yazacağımıza inanıyorum.”

UZAR: ÖNEMLİ BİR SEÇİM

AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer de, 10 Ağustos’ta vatandaşların önemli bir seçim yapacağını anımsattı. Uzer, “İlk defa halkımız cumhurbaşkanını kendisi seçecek, bundan dolayı bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Bugün de İnşallah bu çalışmalarımızın açılışını yapıyoruz. Bundan önceki seçimlerde hepimiz özverili bir şekilde çalıştık ve partimizin bayrağını her zaman en üst seviye de tuttuk. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de çalışıp her zamanki gibi başarılı olacağımıza inanıyorum. Daha önce almış olduğumuz oy oranını geçerek başarılı bir şekilde bu seçimden de çıkacağız” ifadelerini kullandı. İHA