Hizmet Gönülleri Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu açıldı. Açılış törenine katılan İnal Aydınoğlu, bir anaokulu ve bir de ortaokul yapımı için hazırlandıklarını bildirerek, bütün çabalarının Gaziantep’e hizmet etmek olduğunu vurguladı.

Şehitkamil ilçesi Sarıgüllük Mahallesindeki Hizmet Gönülleri Vakfı İnal Aydınoğlu İlkokulu'nun açılış törenine Vali Ali Yerlikaya, AK Parti Milletvekili Nejat Koçer ve İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz da katıldı. Yerlikaya, İnal Aydınoğlu’nun herkese örnek olmasını istediklerini belirterek, bu tür hizmetlerin artmasını diledi.

HEDEF GAZİANTEP'E HİZMET

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, eğitimin kendileri için öncelikli bir konu olduğunu vurguladı. Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz da son 10 yıllık sürede Gaziantep’e hayırseverler tarafından kazandırılan okul sayısının 129 olduğunu söyledi. Aydınoğlu da bir anaokulu ve bir de ortaokul yapımı için hazırlandıklarını bildirerek, bütün çabalarının Gaziantep’e hizmet etmek olduğunu vurguladı. Vali Yerlikaya, Aydınoğlu'na plaket ve şehrin temsili anahtarını verdi.

KADINLARLA SOHBET ETTİLER

Açılışın ardından protokol üyeleri okulu gezdi. Okuma ve yazma öğrenen kadınların olduğu sınıfları inceleyen Vali Yerlikaya ve beraberindekiler, kadınlarla bir süre sohbet etti. AA