Amatör ligler öncesi hazırlık maçları yapan kulüplerden İstiklalsskspor ile Türk Telekom karşılaşma öncesi Türk bayrağı açarak terörü kınadılar.

Her iki takımın oyuncuları maçtan önce Türk bayrağı etrafından toplanarak önce saygı duruşunda bulundular ve daha sonra da Kürt ve Türk kökenli sporcular birbirlerine sarılarak kardeşlik mesajı verdiler.

Ülkemizde yaşanan terör olaylarının Türk – Kürt meselesi olmadığını ve yıllardır hiçbir ayrım yapmadan kardeşçe aynı coğrafya da havayı sorunsuz bir şekilde soluduklarını ifade eden futbolcular, geçmişte nasıl yaşadıysak bundan sonra da birbirimizin kardeşi olarak yaşamaya devam edeceğiz. Bizleri bölmeye ve iç düşmanlık yaptırmaya hiçbir dış kuvvetin gücünün yetmeyeceğini açıkladılar.

İSTİKLALSSK GALİP

Şehitkamil ilçe stadyumunda yeni sezon öncesi hazırlık maçında Türk Telekom ile karşı karşıya gelen İstiklalsskspor, daha önce ki haftalarda olduğu gibi özel maçlarını kazanmaya devam ediyor.

Türk Telekom karşısında ilk yarıda Ahmet Baykuş ve Semih Çalışır’ın attığı gollerle sahadan 2 – 0 galibiyetle ayrılan bordo – mavili ekip, lige hazırız mesajını verdi.

ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR

Anaların gözyaşlarının dinmesini dileyerek terör örgütünün faaliyetlerine son vermesini isteyen İstiklalsskspor kulübü başkanı Ernail Usta, “Gencecik fidanlar hayatlarının baharında şehit düşüyorlar. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine baş sağlığı diliyorum. Allah acılı annelere, babalara, kardeşlere ve yakınlarına sabırlar versin. Ateş düştüğü yeri yakıyor, insan olan herkesin canı yanıyor. Oyunlara karşı dikkatli olup provokatörlerinde oyunlarına gelip ülkemizde ki birlik ve beraberliğin bölünmesine izin vermesinler” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU