Ramazan Bayramı'nı kana bulayan ve 9 kişinin ölümüne yol açan bombalı saldırının 1. yıldönümü.. Çoğu çocuk 9 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan bombalı saldırının yıldönümünde MHP saat 17.30'da saldırının yaşandığı Karşıyaka Karakolu önünde "teröre lanet" için toplanıyor
GÖKDAĞ: BİR DAHA YAŞANMASIN
CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, yaptığı yazılı açıklamasında, "Bugün Gaziantep’te yapılan bombalı saldırının 1. Yıldönümü.O günkü saldırıda yaşamını kaybedenlere bir defa daha Tanrıdan rahmet, yakınlarında sabır diliyoruz. Şehrimizde ve ülkemizde bu tür saldırıların bir daha yaşanmaması temel dileğimizdir. Bir yıldan bu yana saldırının tüm boyutları ile aydınlatılamaması da bizi üzen, kaygılandıran bir durumdur. Bir an önce saldırının bütün boyutları ile aydınlatılması kamuoyunu rahatlatacağı gibi, bu tür saldırıların önüne geçilmesi konusunda da yararlı olacaktır"dedi.
KAYA: HAİN SALDIRIYI UNUTMADIK!.
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İhsan Kaya, hain saldırının üzerinden bir yıl geçmesine rağman hala sorumluların bulunmadığını söyledi. Kaya, "Biz Büyük Birlik Partisi olarak, bu hain saldırıyı gerçekleştirerek Gazi şehrimizi kana bulayanların bir an önce bulunup en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz. Bu saldırıyı unutmadık. Bu menfur olayda hayatlarını kaybeden değerli vatandaşlarımız ve çocuklarımız Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve Gaziantep’li vatandaşlarımıza tekrar başsağlığı diliyorum" diye konuştu.
Ramazan Bayramı'nı kana bulayan ve 9 kişinin ölümüne yol açan bombalı saldırının 1. yıldönümü.. Çoğu çocuk 9 kişinin ölümüyle tüm ülkeyi yasa boğan bombalı saldırının yıldönümünde MHP saat 17.30'da saldırının yaşandığı Karşıyaka Karakolu önünde "teröre lanet" için toplanıyorGÖKDAĞ: BİR DAHA YAŞANMASINCHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ, yaptığı yazılı açıklamasında, "Bugün Gaziantep’te yapılan bombalı saldırının 1. Yıldönümü.O günkü saldırıda yaşamını kaybedenlere bir defa daha Tanrıdan rahmet, yakınlarında sabır diliyoruz. Şehrimizde ve ülkemizde bu tür saldırıların bir daha yaşanmaması temel dileğimizdir. Bir yıldan bu yana saldırının tüm boyutları ile aydınlatılamaması da bizi üzen, kaygılandıran bir durumdur. Bir an önce saldırının bütün boyutları ile aydınlatılması kamuoyunu rahatlatacağı gibi, bu tür saldırıların önüne geçilmesi konusunda da yararlı olacaktır"dedi.KAYA: HAİN SALDIRIYI UNUTMADIK!.Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İhsan Kaya, hain saldırının üzerinden bir yıl geçmesine rağman hala sorumluların bulunmadığını söyledi. Kaya, "Biz Büyük Birlik Partisi olarak, bu hain saldırıyı gerçekleştirerek Gazi şehrimizi kana bulayanların bir an önce bulunup en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz. Bu saldırıyı unutmadık. Bu menfur olayda hayatlarını kaybeden değerli vatandaşlarımız ve çocuklarımız Cenab-ı Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve Gaziantep’li vatandaşlarımıza tekrar başsağlığı diliyorum" diye konuştu.