Dr.Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı bir ameliyatla aşırı terleme hastalığı kalıcı çözüme kavuştu. Uzun yıllardır el, yüz ve koltukaltı terleme hastalığı ile mücadele eden 34 Yaşındaki Nurgül İnce, “Uzun yıllardır aşırı terleme hastalığıyla mücadele ederek birçok sağlık kuruluşuna da başvurdum çok ilaç kullandım ama bir türlü hastalığıma çare bulamadım, tedavi olmadan önce temizlik bulaşık, çamaşır yıkama gibi işleri yapamaz haldeydim ve hatta anne olarak çocuklarımın ve eşimin bir çok işlerini yapamıyordum, günlük yaşantımı çok etkiliyordu” dedi.Başarılı ameliyat hakkında bilgi veren Göğüs Cerrahi Op. Dr. Derya Özdemir Tüten ise şunları söyledi:
”05 Temmuz 2015 tarihinde Hastanemiz Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi Göğüs Cerrahi Polikliniğin başvuran Muayene sonucu aşırı Terleme Hastalığı teşhisi konularak hasta ameliyat edildi. Hiperhidrozis adı verilen bu Hastalık kişinin günlük hayatını olumsuz yönde etkilemektedir. Tıpta sempatektomi
denilen operasyonla tedavi edilerek hastaya koltukaltına 2 adet 1.5 cm’lik cilt kesiğiyle VATS yöntemi uygulanarak kapalı yöntemle ameliyat edildi. Hastanın sağlık durumu iyi ve taburcu edildi.”