Spor Toto Süper ligde geçen sezon yaşanan sıkıntıları tekrarlamak istemeyen Gaziantepspor’da taraftarlar yeni teknik direktörü merak ediyor.

Türk futbolunu iyi tanıyan ve takıma geçen sezon ki stresi bir daha yaşatmak istemeyen tecrübeli bir isim ile anlaşma sağlanmasını isteyen kırmızı – siyahlı taraftarlar yönetimin bu işi bir an önce çözmesini bekliyor.

Yeni sezon öncesi iki yabancı futbolcuyla anlaşmaya varan ve sözleşme imzalayan kırmızı – siyahlılarda yaşanan teknik direktör sorunu camiayı tedirgin ediyor. Teknik ekibi belirlemeden transfere başlayan yönetimin bu duruma en kısa sürede son verip Gaziantepspor’u gelecek sezon hedeflerine taşıyacak bir teknik adamı göreve getirmesi bekleniyor.

MUTLU BAŞLADI SERGEN BİTİRDİ

Gaziantepspor, geçen sezon lige genç teknik adam Mutlu topçu ile başlamış ve ilk yarıda başarılı bir çıkış yakalamıştı. İkinci yarıya deplasmanda Kasımpaşa galibiyetle başlamasına rağmen sadece Galatasaray’dan üç puan alan diğer rakiplerde galibiyet sevinci yaşatamayan Mutlu Topçu ile sezonun sona ermesine dört hafta kala yollar ayrılmıştı. Deplasmanda oynanan Fenerbahçe maçına alt yapı antrenörlerinden Serhat Kandemirli nezaretinde çıkan temsilcimiz, hayati önem taşıyan son üç haftaya eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile anlaşarak yoluna devam etti. Sergen Yalçın nezaretinde Gaziantepspor bir galibiyet, bir beraberlik ve bir yenilgi ile topladığı 4 puanla ligde kalma şansını yakalamıştı.

TERCİH YABANCI OLABİLİR

Yeni sezon öncesi Avrupa’yı karış karış gezen Gaziantepspor transfer komitesi futbolcuların yanı sıra teknik direktör arayışını da sürdürüyor.

Geçen hafta içinde Portekiz’de eski teknik direktörlerinden Jose Couceiro ile bir araya gelen ve görüş alışverişinde bulunan Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kızıl kendisine önerilen isimlerle temasa geçti.

Kırmızı – siyahlı taraftarı ise teknik direktör sorununun biran önce çözüme kavuşmasını ve gelecek sezon güçlü bir Gaziantepspor izlemek istediklerini belirtiyor.

A.SERDAR ÖZEKŞİ