Sosyal medyadan attığı mesajla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan ayrıldığını söyleyen genç futbolcu Onur Alkan’ın açıklamasına tepki geldi.

Kendine ait twitter hesabından ‘Gaziantep BBŞ ile yollarımız ayrıldı. (SADECE) Kulüp personellerine ve eski takım arkadaşlarına hakkım helal olsun. Teşekkür ederim, dedi.’ Açıklamasını yöneticiler yakıştıramadı.

TEPKİ ÇEKTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Açıkgöz, Onur Alkan’ın geçen sezon başında yaşadığı sakatlıktan sonra bir türlü düzelmediğini söylerken sözlerini şöyle sürdürdü;

“Teknik ekibimizle yapmış olduğumuz görüşmenin ardından Onur’dan tam anlamıyla bu sezonda da yararlanma şansımızın olmadığı bilgisini aldık. Buna rağmen biz kendisini hazır hissetmesi durumunda yeni bir sözleşme yapacağımız konusunda görüşümüzü belirttik. Sakatlığı bulunan bir futbolcuyu kim transfer etmek ister ki? Ama biz kendisine iyi niyetle yanaşarak yeni bir anlaşma önerdik. Arkasından da kendi hesabından bir açıklama yaparak kulüpten ayrıldığını ve bizlere hakkını helal etmediğini yazmış. Biz kulüp olarak kendisine kapımızı açık bırakmıştık ama bu açıklamadan sonra artık zor gibi görünüyor” diye konuştu.

Onur Alkan’ın ise yaptığı açıklamayı bir gün sonra silmesi dikkat çekti.

MUHARREM TÜRKOĞLU