Şahinbey Belediyesi ile Gaziantep Trikotajcılar Odası tarafından protokol yolunda yapılması planlanan Trikotajcılar sitesi için geri sayım başladı. Site için temel önümüzdeki aylarda atılabilir.

Gaziantep Trikotajcılar Odası başkanı Reşit Durak, Şahinbey belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun tekrar aday olmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Sayın başkanın biz trikotajcılara verdiği bir söz vardı. Protokol yolunda iş yerleri yapacaktı. Gaziantep trikosunu daha ileriye gitmesi için bizlere vaatte bulunmuştu. Bu sitenin yapımını dört gözle bekliyoruz. Bildiğim kadarısıyla arsa konusunda son çalışmalar yapılıyor. Yer çalışması bittikten sonra en kısa zamanda temel atılacak” dedi

KENT MERKEZİ BOMBADAN KURTULUR

Trikocuların daha sağlıklı ortamlarda daha riski az olan bir dükkanlarda çalışacaklarını vurgulayan Durak, Maalesef kentteki triko sektörünün çalışmalarını yaptığı işyerleri tamamen eski yapılar. Orada her an patlama yaşanabilir. Geçen yıl Büyükbeşe iş hanındaki yangını hala unutmadık. Kent merkezinde bu yerler kaldırılırsa şehir için iyi olur. Kent merkezi her an patlayacak bir bombadan kurtulmuş olur. Gaziantepli trikotajcılar Tahmazoğlu’nun yapacağı bu büyük jesti hiç bir zaman unutmayacaktır” diye konuştu.

Haber: Bora Toktaş