Seçim startının verildiği Ak Parti'de aday bolluğu yaşanıyor. Mevcut 6 Milletvekilinin yeniden aday olduğu Ak Parti'de, aday adaylarının sayısı her gün artıyor. Gazetemizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ökkeş Özekşi ile görüş alışverişinde bulunan Av. Yaşar Sağlam da Ak Parti'den aday adaylığı düşündüğünü söyledi. Sağlam, 28 Şubat'ta yapılacak Ak Parti temayül yoklamasına katılmak için başvuruda bulunacağını söyledi.

SORUNLARA GÜÇLÜ BİR SİYASİ İRADE ÇÖZÜM BULABİLİR

Geçmişte DP'den milletvekili adayı olan Yaşar Sağlam, gerek Avrupa Birliği'ne karşı duruşu, gerek devlet içindeki yapılanmalara karşı göstermiş olduğu mücadeleden dolayı Ak Parti'de siyaset yapmak istediğini belirtti.

Yaşar Sağlam son gelişmelerden dolayı Ak Parti hükümetinin ve Cumhurbaşkanının desteklenmesi gerektiğini düşündüğünü ifade ederek, "Bölgemizdeki bu karmaşa içinden ancak güçlü bir iktidar, güçlü bir siyasi irade ile çıkılabileceğini, çözüm üretilebileceğini, milli birlik ve beraberliğimizin bu şekilde sağlanabileceğini düşünmekteyim" diye konuştu. Meral KINACILAR