ROYAL HALI – TÜRK TELEKOM

SALON: ŞAHİNBEY KARATAŞ

TARİH: 14 ŞUBAT CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 17.00

HAKEMLER: ENGİN KENNERMAN, SERKAN EMLEK, AYŞE NUR YAZICIOĞLU

YAYIN: YOK

Türkiye Erkekler Basketbol 1. liginin 19’uncu haftasında Royal Halı Gaziantep, bugün kendi evinde Türk Telekom’u ağırlıyor.

Geçen hafta deplasmanda Beşiktaş’ı mağlup ederek moral bulan potanın ağaları, Türk Telekom karşısında da salondan mutlu ayrılmak istiyor.

Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı ile mahkemelik olan Engin Kennarman’ın hakem olarak görev yaptığı mücadelede Serkan Emlek ve Ayşe Nur Yazıcıoğlu’da görev yapacaklar.

ARTIK KAYBETMEK YOK

Sezon başından bu yana Pivot sıkıntısı yaşayan eflatun – sarılı temsilcimizin hafta içinde kadrosuna kattığı Gagiç’inde forma giyeceği mücadeleye galibiyet parolası ile hazırlanan Royal Halı Gaziantep’te moraller yerinde.

Royal Halı Kulüp Başkanı Metin Uze, Bu akşam Türk Telekom ile oynayacakları maçta tüm taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirterek, “Bu akşam kendi sahamızda oynayacağımı Türk Telekom ile çok önemli bir maç oynayacağız. Bu maçta alacağımız galibiyet kupada karşılaşacağımız Fenerbahçe maçı öncesi de bizim için bir moral olacaktır” dedi.

TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN

Uzer, 18 Şubat Çarşamba günü de Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile oynayacakları maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Kupada oynayacağımız Fenerbahçe maçında, taraftarlarımızın bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Tek vücut önce Telekom daha sonra da Fenerbahçe’ye karşı mücadele vereceğiz. Her iki maçta da en büyük gücümüzü yine taraftarlarımızdan alacağız. Beşiktaş maçında elde ettiğimiz galibiyetin daha anlamlı hale gelmesi için Türk Telekom maçını tribünlerle birlikte almak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU