Bank Asya 1. lig temsilcimiz Büyükşehir Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor karşısında telafi giderecek.

Geçen hafta galibiyet parolasıyla çıktığı Güngören Belediyespor karşısında mağlup olan mavi ? beyazlılar liderlik şansını kaybederken Giresun?dan üç puan alarak zirveye çıkmak istiyor.


Takımda moral bozukluğunun olmadığını ve futbolcularının son haftadaki yenilginin ardından erken toparlandığını belirten Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Erol Azgın, ?Artık yenilgiye tahammülümüz yok, bundan sonraki haftalar bizim için çok önemli? dedi.

Hedefe ulaşabilmek için çok çalıştıklarını belirten Azgın, ?Güngören Belediyespor karşısında aldığımız kötü sonuç moralimizi bozsa da camia olarak erken toparlanmasını bildik. Bu hafta deplasmanda Giresunspor?a konuk olacağız. Rakibimizin ligdeki durumu kötü olabilir ama kesinlikle bu takımın ligdeki durumuna bakmadan mücadele edeceğiz. Bu maçı dönüm maçı olarak değerlendiriyor ve mutlak kazanmamız gereken bir maç olarak görüyoruz. Hedefimiz mutlak 3 puan. İnşallah kazanacağız? dedi.

Takımda ciddi eksiklerin olduğunu da ifade eden Azgın, ?Özellikle savunma hattımızda önemli oyuncularımız kart cezalısı ve sakat. Bu oyuncuların yerleri mutlaka dolacak, inanıyorum ki, sahada hangi oyuncumuz olursa olsun diğer oyuncuyu aratmayacaktır? diye konuştu.