GAZİANTEP’te peşpeşe yaşanan ve ölümlerle sonuçlanan olaylar herkese "Neler oluyor?"dedirtti. Birinci olay, Lise öğrencisi 17 yaşındaki İ.D., kız arkadaşının fotoğrafını çektiği için tartıştığı aynı yaştaki sınıf arkadaşı Aydın Kapısız'ı 17 bıçak darbesiyle öldürmesiyle gerçekleşti. İkinci vaka ise, yüzlerini kar maskesiyle gizleyen kimlikleri belirsiz kişiler, girdikleri berber dükkanında 29 yaşındaki berber Fahri Ağca ile müşterisi 36 yaşındaki Mahir İlhan'a pompalı tüfekle ateş açıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan berber Ağca hayatını kaybetti.

İslahiye ilçesinde anne ile oğlunun öldürüldüğü vahşi cinayette, maktulün eşinin yeğeni yengesine tecavüze kalkıştığı ama başarılı olamayınca hem kadını hemde oğlunu öldürdüğü kesinlik kazandı.

Nurdağı İlçesi'ndeki olayda ise, silahlı 5 kişi, aracını durdurdukları H.Z.'nin 6 bin lirasını, oğlu A.Z.'nin de içerisinde 2 bin 300 lira para, pasaport, araç ruhsatı, 2 arazi tapusu ile 120 bin ve 120 bin 480 lira değerindeki 2 çeki bulunan çantasını gasp etti. Ardından beraberlerinde kaçırdıkları oğlu A.Z.'ye 400 bin liralık çek ve senet imzalatıp Osmaniye'de serbest bıraktılar. Şüphelilerden 1'i yakalandı, 4'ü aranıyor.