Gaziantepspor’da aylardır süren teknik direktör arayışına tanıdık bir isim üzerinde son verildi ve Tolunay Kafkas kırmızı siyahlı takımın yeni patronu oldu.

Yeni sezonun ilk çalışmasını bugün yapacak olan Gaziantepspor’da teknik direktör konusu da netlik kazandı. Kırmızı – siyahlı yöneticiler, teknik direktörlük konusunda teklif götürdükleri Tolunay Kafkas’la dün uzun bir görüşme yaptı. Tolunay Kafkas’ın takım üzerinde büyük bir revizyon istediği, listesini de yönetime sunduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. Gaziantepspor yönetiminin geçen sezonun son üç haftası için teklif götürdüğü Tolunay Kafkas’tan bu sezon adına söz alınırken, görüşülen birçok teknik adam arasında en ideal ismin olduğu gelen bilgiler arasında yer aldı. Sezonun ilk çalışmasını bugün gerçekleştirecek olan kırmızı – siyahlı ekipte, tecrübeli teknik adam Tolunay Kafkas’ın yarın veya en geç Çarşamba günü takımın başında olması bekleniyor.

KAFKAS İLE UEFA’YA GİDİLMİŞTİ

Tolunay Kafkas, 2010 – 2011 sezonunda Gaziantepspor’da teknik direktörlük görevini yaparken, kırmızı – siyahlı temsilcimiz, İbrahim Kızıl başkanlığı döneminde uzun bir aradan sonra ilk defa Kafkas döneminde UEFA kupasında oynama hakkı elde etmişti. Tolunay Kafkas ile Gaziantepspor’un yolu ikinci defa kesişmiş olacak..

DERS ÇIKARTACAĞIZ

Öte yandan Gaziantepspor ile ikinci bir defa anlaşan tecrübeli teknik adam Tolunay Kafkas, sevdiği bir şehirde yeniden çalışacak olmasının mutluluğunu yaşadığını, taraftarlarla her zaman barışık olduğunu ve geçmişte yapılan hatalardan ders çıkartarak Gaziantepspor ile daha iyi yerlere gelmeyi hedeflediğini söyledi.

A.SERDAR ÖZEKŞİ