Gaziantepspor'un, ligin ilk 4 haftasında sadece 1 gol atarken, kalesinde 7 gol görmesi yönetim ve teknik heyeti düşündürüyor.

Gaziantepspor ligin geride kalan 4 haftasında sadece 1 gol atabilirken; 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 4 puan toplayabildi. Sadece ligin 3. haftasında Bursaspor’u deplasmanda mağlup ederek 3 puan alan kırmızı-siyahlı ekibin forvet bölgesinde ciddi sıkıntılar yaşanıyor.

Gaziantepspor’un en etkili gol silahı olarak gözüken Muhammet Demirci bu sezona iyi bir başlangıç yapamadı. Takımının Bursaspor karşısındaki tek golünü atan başarılı oyuncu geçen hafta oynanan Akhisar Belediyespor maçında kazanılan penaltıyı gole çeviremedi.

Gaziantepspor'da savunmanın maç içindeki dağınık görüntüsü kaleci Karcemarskas’a zor anlar yaşatıyor. İlk 4 haftada kalesinde 7 gol görerek defanstaki dağınıklığı gösteren kırmızı-siyahlı ekipte 2 maçlık cezası biten Elyasan’ın Akhisar Belediyespor mücadelesinde başarılı bir performans göstermesi teknik direktör Mutlu Topçu'yu sevindirdi.

Kırmızı-siyahlı ekibin teknik direktörü Mutlu Topçu'nun ilerleyen haftalarda hem defans hem de forvetteki oyuncular için nasıl bir çözüm üreteceği merakla bekleniyor.

İHA